Äntligen snö = hjälm!

hjälmÄntligen snö!

Till allas glädje är det åter kallt och snö!
För oss vuxna betyder det mindre leriga kläder hem i bilen, ingen lera i hallen på skolan, ljusare morgnar och dagar men också hala vägar och nya snövallar på parkeringen (man kan inte få allt :)). Underbart!

Åka pulka = hjälm!
Men för barnen är det såklart dubbelt fantastiskt! Äntligen finns det mer att göra ute – t.ex. åka pulka i backen bakom fotbollsplanen och det betyder –HJÄLM!

Man får alltså gärna ta med pulkor till skolan (märk dom gärna!) Men utan hjälm låter vi inte barnen åka. Så kom ihåg att ta med en märkt hjälm till skolan.

Vi påminner igen om att barnen behöver ett ordentligt förråd av extrakläder ink strumpor i sin låda + bra ytterkläder . Två par extra vantar är bra att ha nu när snön är här. OBS märkta!

Hälsningar från
Fritids

Det här inlägget postades i Aktuellt, Skolan. Bokmärk permalänken.